Desapareixen tres adolescents del centre de menors de Bunyol

La Conselleria d'Igualtat confirma l'absència dels joves des de fa cinc dies, qu va ser denunciada dissabte a la Guàrdia Civil.

Adolescents del centre de menors de Bunyol practiquen esport
Adolescents del centre de menors de Bunyol practiquen esport
25 d'abril 2018 - 12:48

Els responsables del centre de recepció de menors de Bunyol ha denunciat la desaparició dels tres adolescents sota protecció de la Generalitat. La major part d'aquests adolescents vénen de llars desestructurades o són menors estrangers que han arribat a Espanya de manera il·legal o sense companyia. Els menors que es troben sota protecció de l'administració valenciana tenen l'obligació de pernoctar a les instal·lacions o acudir-hi a determinades hores. Ara bé, en molts casos, segons declaren els seus educadors, aconseguir que acaten les normes d'horaris i conductes no és una tasca fàcil. 

L'absència es va detectar el divendres

Cap dels tres menors van acudir a dormir el passat divendres per la nit. Tots els indicis fan sospitar que es tracta d'una fugida acordada pels menors. Ara bé, en cas de dubte, cal denunciar la desaparició per a aclarir les circumstàncies de l'absència. 

També s'ha activat el protocol per a consultar els familiars per si estigueren amb ells o amb amics del centre, o per si tingueren indicis del seu parador. 

 Està previst que el centre de recepció de menors de Bunyol siga traslladat a la localitat de Llíria a la fi d'enguany o al començament del 2019. 

També et pot interessar

stats