Desapareix un veí d’Elda de 59 anys amb demència senil

El dispositiu de recerca ha mobilitzat efectius de la Policia Local de Petrer i Elda, a més d’agents de la Policia Nacional, Bombers i Protecció Civil

Imatge d'un carrer d'Elda
Imatge d'un carrer d'Elda / Shutterstock

Agents de la Policia Local d'Elda, al Vinalopó Mitjà, han emés una alerta de recerca per la desaparició d’un veí del municipi de 59 anys que pateix demència senil. Segons la publicació de la Policia Local, es tracta de Juan Mariano Martínez Cortés, que va desaparéixer del seu domicili a última hora de la nit, i portava pantalons curts, samarreta beix i xancletes blaves.

En el dispositiu participen també agents de la Policia Local de Petrer, efectius de Policia Nacional, Protecció Civil i Bombers. Sobre el terreny, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha mobilitzat una unitat canina, dos membres del Grup de Rescat Terrestre i una unitat de drons del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant per a tractar de localitzar des de l'aire a la persona desapareguda. També estan participant operaris municipals, per a comprovar que no s'haja ocultat en alguna instal·lació municipal. A les 16:00 hores s'ha incorporat un helicòpter de bombers.

"Va eixir per la vesprada, per a donar una volta, com sempre fa, i ja no va tornar a casa" ha explicat Pilar Sánchez, portaveu de la família, en Bona Vesprada. En passar dos hores, i sense notícies pel veïnat, van decidir eixir a buscar-lo.

També et pot interessar

stats