Desapareguda una estudiant espanyola del programa Erasmus de 22 anys a París

La seua motxilla, amb el mòbil i l'ordinador, l'han trobada en un parc pròxim a la universitat on estudia.

VÍDEO | Desapareguda una estudiant espanyola del programa Erasmus de 22 anys a París

La policia francesa demana la col·laboració ciutadana per a localitzar Natalia Sánchez Uribe, l'estudiant espanyola de 22 anys que cursa una beca Erasmus a París, i de la qual la seua família i amics no tenen notícies des de l'1 de maig. Aquest dilluns s'ha trobat la seua motxilla, amb el mòbil i l'ordinador, en un parc pròxim a la facultat d'Economia de la Sorbona, el centre on cursa la beca. 

La jove és estudiant de la facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i està a París des de setembre fent un curs Erasmus que acaba d'ací a dues setmanes.

Des del perfil de Twitter de la Fundació QSD (Qui Sap On) Global demanen la col·laboració ciutadana per a trobar-la. Va ser vista per última vegada l'1 de maig, dia en què va deixar de contestar cap telefonada.

Van ser els seus companys de pis els que en van denunciar la desaparició. Els pares, residents a Mallorca, ja s'han desplaçat a París per a seguir de prop la investigació per a localitzar-la. 

Segons QSD Global, la jove, de 1,62 metres d'alçada, cabells llargs castanys i un pírcing en el nas, residia en el districte 14, pròxim a la parada de metro Port d'Orleans.

També et pot interessar