Desallotjats 30 veïns per l'incendi en una casa de Paterna

En l’interior de l’habitatge hi havia guardades tres bombones de butà.

Imatge de l'incendi
Imatge de l'incendi / Consorci Provincial de Bombers

Un incendi que es va declarar la matinada de divendres, 14 de setembre, en un habitatge de Paterna, va obligar a desallotjar 30 veïns. El foc es va iniciar, per causes que encara s'estan investigant, al pati interior d'un habitatge on hi havia emmagatzemades tres bombones de butà. 

Fins al lloc dels fets es va mobilitzar una unitat del Suport Vital Bàsic amb metge d'atenció primària i una unitat de transport no assistit, que van haver d’atendre una dona de 41 anys per inhalació del fum.

Dos incendis més a Bunyol i a Mislata

Aquesta matinada també s’ha produït un altre incendi en un habitatge de Bunyol, en el qual un home ha patit cremades en el 50% del cos. El foc es va iniciar sobre les 3 de la matinada per causes que també s'estan investigant.

Al lloc de l’incendi es van desplaçar una unitat de suport vital bàsic amb metge d'atenció primària i una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent. L’home va ser traslladat a la Unitat de Cremats de l'Hospital La Fe de València.

D’altra banda, un altre incendi en un kebab de Mislata, va obligar a evacuar 15 veïns pel fum que va generar. El foc va cremar una nevera de l'establiment i el fum es va estendre per tot el local i per alguns habitatges contigus.

També et pot interessar

stats