Desallotgen seixanta persones d'un restaurant de Torrent per un incendi en la cuina

El foc en el sistema d’extracció de fum s’ha sufocat en pocs minuts i no hi ha ferits

Els bombers han desallotjat el restaurant com a mesura preventiva per si s'estenia el fum
Els bombers han desallotjat el restaurant com a mesura preventiva per si s'estenia el fum / Consorci de Bombers de Castelló

Sobresalt en un restaurant de Torrent aquest dimarts de matí, quan s’ha originat un incendi en la cuina de l’establiment que ha obligat a desallotjar vora seixanta clients i treballadors que estaven dins. Tot i la fumeguera, no s’han de lamentar danys personals. El local s’ha desallotjat com a mesura preventiva i en donar-se per extingit i dispersar-se el fum, el restaurant ha pogut recuperar l'activitat, com han confirmat des de l’Ajuntament de Torrent.

El foc ha començat poc després de les deu i mitja en el sistema d’extracció de fum del restaurant, situat en la carretera Mas del Jutge, en la zona de Calicanto, i ha quedat sufocat en pocs minuts, com apunten des del Consorci de Bombers.

No obstant això, els bombers han desallotjat el local, en aquell moment ple de nombrosos clients esmorzant, com a mesura preventiva. Una vegada extingit i airejat el local, el personal d’aquest establiment ha représ l’activitat. 

També et pot interessar

stats