Desallotgen el Palau de la Justícia de Dénia en obrir-se clevills al sòl de d’edifici

Després de revisar l'immoble, els bombers han determinat que sols hi ha danys en la segona planta, on s'ha alçat el paviment.

Aspecte que presentava una de les dependències de l'immoble, on s'han algunes lloses

El Palau de Justícia de Dénia ha hagut de ser desallotjat aquest dilluns de matí després de detectar-se moviments del sòl en algunes dependències i que aparegueren alguns clevills en el sol de la part que ocupa la Fiscalia, segons han informat des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (Tsjcv). Des de la Conselleria de Justícia han confirmat que, després de revisar els bombers l'estructura de l'edifici, han determinat que sols hi ha desperfectes en dos punts concrets de la segona planta, on s'ha alçat el paviment.

L’àrea de Fiscalia és la que concentra els principals danys, ja que és en aquesta part de l’edifici on s’han alçat diverses lloses del sòl, segons ha indicat el Tsjcv.

Per a solucionar temporalment el problema, i evitar molèsties als funcionaris i usuaris, s’han posat proteccions al sòl i s’ha tancat a l’ús l’oficina de la Fiscalia, com han indicat des de la Conselleria de Justícia.

Aquest incident no ha causat danys personals, ara bé s’han hagut de paralitzar alguns judicis i actuacions processals que estaven duent-se a terme al Palau de la Justícia aquest dilluns de matí. Aquest edifici acull nou jutjats, la Fiscalia i el Registre Civil.

També et pot interessar

stats