Desallotgen dos edifici ocupats de València després de les queixes veïnals

Els deu desallotjats han eixit voluntàriament i dos han sigut atesos per serveis socials

Els agents desallotgen els edificis ocupats / À Punt NTC

La Policia Nacional ha desallotjat este dilluns dos finques de l'avinguda de Peris i Valero de València, on des de fa uns mesos s'estaven produint baralles i robatoris. El veïnat i els propietaris havien demanat ajuda en diverses ocasions per a desocupar-les i enderrocar-les.

L'operatiu s'ha iniciat al voltant de les 10:00 hores i ha durat aproximadament una. En total, s'han desallotjat deu persones, de les quals dos han hagut de ser ateses pels serveis socials de l'Ajuntament. Segons ha confirmat la Policia Nacional a À Punt, els desallotjats han eixit voluntàriament amb els seus objectes personals, sense incidents.

Al llarg del matí, els propietaris dels dos edificis han estat pendents de cada moviment. Des del 2017, esperaven perquè se solucionara el problema de l'ocupació. Ara, el següent pas és tapiar totes les entrades per tal d'evitar que tornen a entrar-hi i posar vigilància durant les 24 hores, fins que els pròxims dies comencen els treballs d'enderrocament. L'eliminació d'estes vivendes permetrà solucionar este problema, segons han assegurat.

Pel que fa al veïnat, ha mostrat "molta satisfacció" perquè "per fi s'acaba el malson que estaven vivint". Alguns dels ocupes "eren prou conflictius entre ells, intents d'atracaments" i "baralles amb ganivets, navalles i colps als cotxes amb barres de ferro", segons han declarat algunes de les veïnes.

També et pot interessar

stats