Desallotgen els assistents a la ‘rave’ il·legal de Sant Mateu

Segons la Guàrdia Civil, ha sigut un desallotjament pacífic i sense incidents.

VÍDEO | Desallotgen els assistents a la ‘rave’ il·legal de Sant Mateu

Les 400 persones que encara estaven en una festa il·legal a Sant Mateu, al Baix Maestrat, des de la nit de Cap d'Any, han començat a anar-se’n aquest matí. Segons la Guàrdia Civil, ha sigut un desallotjament pacífic i sense incidents. La pressió de les forces de seguretat, que no els deixava entrar, i els nombrosos controls d'alcohol i drogues han fet que hagen abandonat la festa abans del que tenien previst.

Aquest matí encara quedaven prop de 400 persones, del miler que van assistir a la festa des de diferents llocs d'Espanya i d’altres països, com França, a una fàbrica de purins abandonada de Sant Mateu. Molts havien anunciat que volien continuar fins al dia de Reis, però la pressió de les forces de seguretat ha posat el punt final a la festa.

L’alcaldessa de Sant Mateu, Ana Besalduch, va denunciar els fets a la subdelegació del govern de Castelló, per les molèsties que causava, però llevat de l’aparcament de vehicles als camps d’oliveres, ha confirmat que no hi ha desperfectes d’importància.

També et pot interessar

stats