Desallotgen 95 persones per un incendi en un centre terapèutic a Ador

El foc, ja controlat, es va originar en la segona planta del centre, per causes que encara es desconeixen

Els bombers actuen en l'incendi d'una residència a Ador / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 de novembre 2022 - 07:43 Actualitzat: 20 de novembre 2022 - 14:18

Un incendi en un centre terapèutic d'Ador (Safor), ja controlat, ha obligat a evacuar a última hora de la nit a 95 persones, 90 residents i cinc persones treballadores, segons han informat des del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers. El centre atén persones amb problemes de salut mental i dependència.

Tres persones ha hagut de ser ateses pels mitjans sanitaris. Es tracta de dos treballadores del centre i un resident de 45 anys a qui han assistit per inhalació de fum i han traslladat a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia.

L'incendi es va registrar en la segona planta de l'edifici, que a hores d'ara està clausurat. L'avís del foc en el centre, situat al carrer del Calvari, el va rebre el Consorci de Bombers a les 21:17 hores, passades les 22:00 hores s'havia donat per controlat i a les 23:00 per extingit.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat sis dotacions de bombers i tres unitats de comandaments del Consorci, concretament un oficial, un sergent i un cap de zona.

Els efectius han desallotjat el mòdul en què s'ha declarat l'incendi, les causes del qual no s'han precisat, i estan revisant les dependències i ventilant tota la planta.

També et pot interessar

stats