Desallotgen 50 ancians d'una residència de Benicàssim per un incendi

Un dels interns està en estat greu i l'han traslladat a l'Hospital La Fe de València.

Imatge de la residència

Un incendi ja extingit que s'ha produït a primera hora d'aquest dissabte a una residència de persones majors de Benicàssim ha obligat a evacuar més de cinquanta ancians. 

Pel que sembla, un dels interns està en estat greu i hauria sigut traslladat a la Unitat de Cremats de l'Hospital La Fe de València. Altres huit ancians estan sent atesos en l'Hospital General de Castelló per inhalació de fum.

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha informat que les persones majors no podran tornar a la seua habitació i ha traslladat huit ancians a la residència pública de Borriana.

Segons fonts Consorci Provincial de Bombers, el foc s'ha originat en una de les habitacions i el fum ha afectat els dos pisos de la residència. En un primer moment, els bombers han optat per deixar els interns confinats a les seues habitacions fins que han tret el fum perquè fora segura l'evacuació.

La Guàrdia Civil s'han fet càrrec de les investigacions per a esclarir les causes de l'incendi, entre les quals està un curtcircuit elèctric, i les diligències les han remeses al jutjat de guàrdia de Castelló.

També et pot interessar

stats