Desallotgen 246 xiquets i xiquetes d'una escoleta d'Elx per risc d'assolar-se després de les últimes pluges

L'Ajuntament reubicarà els menors en dos centres des de dijous i faran cales per a analitzar els danys i actuar al més prompte possible

Imatges de l'escola d'Elx, aquest matí / À Punt NTC

L'Ajuntament d'Elx ha desallotjat aquest dimarts 246 xiquets i xiquetes que estaven a l'escoleta Fundación Salud Infantil del municipi del Baix Vinalopó. La decisió s'ha pres en detectar que les últimes pluges del 13 de juny han danyat l'edifici de l'escoleta, dels anys cinquanta, amb perill d'assolar-se, segons ha explicat el consistori en roda de premsa. Dels xiquets desallotjats, 125 participen en l'escola d'estiu i la resta estan en atenció primària.

A Elx el 13 de juny van caure 33 litres per metre quadrat. L'escoleta està al vessant del Vinalopó i l'edifici, dels anys cinquanta, té unes galeries internes per on s'ha filtrat l'aigua, que ha deixat el terra volat.

La situació l'han detectada arran d'unes inspeccions que han descobert aquesta perillosa situació per als menors. El desallotjament l'han fet en un parell d'hores i des de dijous reubicaran els menors en altres dues escoles d'Elx.

També et pot interessar

stats