Denúncies d'irregularitats en les vacunacions a l'Hospital Clínic de València

Personal sanitari ha denunciat incompliments del protocol a ‘À Punt Notícies’.

Personal sanitari que vol mantindre l'anonimat informa d'incompliments del protocol a 'À Punt Notícies'

No cessen les notícies sobre irregularitats en la vacunació. Aquest divendres personal sanitari de l’Hospital Clínic de València ha denunciat que en aquest centre hospitalari també s'haurien vacunat professionals jubilats, estudiants de medicina i fins i tot personal extern. Els denunciants han contactat amb À Punt NTC i s'estimen més mantindre’s en l’anonimat. Per la seua banda, els sindicats d'aquest sector asseguren no tindre constància de les denúncies.

La Conselleria de Sanitat Universal va informar aquest dijous que investiga almenys 150 casos en què no s'hauria respectat l'orde de prioritat en les vacunes.

La presidenta del Col·legi de Metges de València, Mercedes Hurtado, ha advertit aquest divendres a Les notícies del matí que "podríem emportar-nos la sorpresa que hi haja més gent que s'ha colat". Per aquest motiu, Hurtado reclama una major transparència i claredat en els protocols.

Per la seua banda, el president de la Societat Espanyola de Salut Pública, Rafael Ortí Lucas, ha indicat que la pressió per a accelerar la vacunació podria explicar que "no s'haja seguit estrictament la priorització de primera línia i segona línia". A més, ha destacat que part de la gent pot estar "disgustada, sobretot quan hi ha hagut una interrupció per falta d'estoc en el subministrament de vacunes".

També et pot interessar

stats