Denuncien una agressió a un funcionari de la presó de Picassent

El sindicat CSIF critica el desemparament que pateix el col·lectiu de treballadors penitenciaris.

Denuncien una agressió a un funcionari de la presó de Picassent
Denuncien una agressió a un funcionari de la presó de Picassent

Un funcionari de la presó de Picassent (Horta Sud), va resultar ferit aquest dimarts 24 de desembre en un braç a causa de l'agressió d'un intern, segons denuncia el sindicat CSIF.

L'organització sindical explica, a través d'un comunicat, que l'agressió es va produir en el mòdul destinat a albergar els interns més perillosos, els classificats en primer grau.

Expliquen que durant aquest mateix dia, l'intern "ja havia protagonitzat alguns altercats, i havia escopit a un dels treballadors". "Per sort", recalquen, "i gràcies a la professionalitat dels empleats públics, sols ha resultat ferit en un braç un treballador que va requerir atenció mèdica de l'equip sanitari del centre".

La secció del CSIF a Picassent ha reiterat la seua "denúncia pel desemparament que pateix el col·lectiu de treballadors penitenciaris per part de la secretaria general d'Institucions Penitenciàries amb falta de treballadors". En la mateixa línia, critiquen les "deficiències en formació i la falta de mitjans materials".

També et pot interessar

stats