Denuncien un conductor per circular amb un gos damunt del cotxe

Els fets passaren l'1 de gener a Xàtiva i l'home implicat està acusat d'un delicte de maltractament animal.

VÍDEO | Denuncien un conductor per circular amb un gos damunt del cotxe

L'any 2021 va començar a Xàtiva amb una imatge totalment inusual: la d'un cotxe que circulava per una carretera rural amb un gos damunt. Va ser una dona la que va veure la peculiar estampa i, després de gravar els fets, va donar l'avís a les autoritats. L'amo del gos i propietari del vehicle està acusat per aquests fets d'un delicte de maltractament animal, segons ha confirmat a À Punt la Policia Local de Xàtiva.

L'incident va ocórrer el dia 1 de gener, vora les cinc i mitja de la vesprada. La denunciant transitava per la carretera que uneix la Granja de la Costera amb la pedania de Sorió quan es va adonar que el turisme de davant portava un gos de grans dimensions a la part de dalt, sense cap tipus de subjecció. Immediatamet va avisar el 112, que va passar l'avís a la Guàrdia Civil de Xàtiva i la Policia Local.

"Mai havia vist una cosa així", comenta un dels agents que va intervindre en l'actuació, que fa deu anys que treballa a la policia municipal. Els agents pogueren identifcar el propietari del turisme implicat en els fets a través de la matrícula i es desplaçaren al seu domicili. Tot i que l'home va negar haver estat conduïnt el cotxe, tots els indicis apuntaven cap a ell. En el vídeo gravat que estava en poder de les autoritats i al qual ha pogut accedir À Punt es veu un home al volant i el motor del cotxe encara estava calent, segons precisa la Policia Local. Per això, li van obrir diligències per un presumpte delicte de maltractament animal. Ara, l'individu ha quedat a disposició de la justícia i haurà de comparéixer davant del jutjat quan se'l requerisca.

El vídeo amb l’incident ha arribat a la redacció d’Informatius d’À Punt a través del correu electrònic tincunanoticia@apunt.es i el número de Whatsapp 699 461 999. És una nova eina de comunicació que des del mitjà públic s’ha posat en marxa per a fomentar la interacció amb els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats