Desallotjat un catamarà a Dénia amb 120 persones de festa a bord

L'activitat es venia com una excursió però va acabar convertint-se en una festa. La Policia Local ha posat els fets en coneixement de la Conselleria de Justícia perquè envie la proposta de sanció

Moment en què la Policia Local desallotja el catamarà a Dénia / À Punt NTC

L'oci nocturn està tancat a la Comunitat Valenciana des de fa més d'una setmana davant l'augment de la incidència de coronavirus, però hi ha qui recorre a l'enginy per a botar-se les restriccions sanitàries. L'últim cas s'ha donat a Dénia (Marina Alta), on la Policia Local va sorprendre diumenge passat un catamarà que, a mena de discoteca flotant, portava a bord 120 persones que celebraven una festa, segons ha confirmat À Punt NTC. L'embarcació anava equipada amb llums i equip de so, el passatge ballava i bevia sense respectar cap de les mesures Covid, inclosa l'obligatorietat de dur mascareta.

La intervenció va començar arran d'una cridada a la Policia Local. Agents del cos es van acostar al port de Dénia, on van interceptar el catamarà i procediren a desallotjar-lo. Fonts de l'Ajuntament expliquen que inicialment l'activitat es venia com una excursió nocturna però va acabar convertint-se en una festa, sense cap mesura de seguretat, que va allargar-se fins ben entrada la matinada.

La policia ha obert un expedient a l'empresa organitzadora i ha imposat diverses denúncies, també a gran part de les persones que estaven a bord del vaixell, per incomplir la normativa de prevenció de la Covid-19. Ja s’ha donat part a la Conselleria de Justícia perquè envie la proposta de sanció.

D'altra banda, la Policia Local ha denunciat una desena de botellots entre dissabte i diumenge.

També et pot interessar