Denuncien que la Sareb deu més de 25.000 euros en despeses d'una comunitat de veïns a Montserrat

L'administrador afirma que la societat que gestiona els actius bancaris no paga les despeses de la comunitat des de fa 8 anys.

La resta de veïnat d'aquesta fina de Montserrat han de fer front a les despeses pagant més

L'administrador d'una finca de Montserrat denuncia que la Sareb és propietària d'alguns pisos, un local, aparcaments i trasters, i no paga les despeses de la comunitat des de fa huit anys. Més de 25.000 euros de deute que ha d'assumir el veïnat.

La Sareb, la societat que gestiona els actius que procedeixen de la reestructuració bancària, estudiarà la denúncia, però diu que és un cas puntual i que l'entitat destina 35 milions d'euros anuals al pagament de les despeses de comunitat dels immobles que té a Espanya.

José Santotomás és administrador d'aquesta finca de Montserrat, a la Ribera Alta, i denuncia que el deute acumulat de la Sareb és de 25.000 a 30.000 euros i que és la resta de veïnat els que han de fer front a les despeses pagant més.

L'agrupació d'interventors de finques confirma que l'impagament de les despeses de la comunitat és també una pràctica d'altres grans tenidors d'actius immobiliaris, com els bancs o els fons voltor. El problema s'agreuja quan venen la vivenda i és el nou comprador el que ha de pagar el deute acumulat.

El vídeo amb l’incident ha arribat a la redacció d’Informatius d’À Punt a través del correu electrònic tincunanoticia@apunt.es i el número de Whatsapp 699 461 999. És una nova eina de comunicació que des del mitjà públic s’ha posat en marxa per a fomentar la interacció amb els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats