Denuncien l'empresa i el treballador que va llançar la nevera per un barranc a Almeria

La policia sospita que l'empresa podria haver comés delicte mediambiental durant 10 anys d'activitat.

En el vídeo publicat en xarxes socials s'observa com l'operari de residus llança una nevera per un barranc.
En el vídeo publicat en xarxes socials s'observa com l'operari de residus llança una nevera per un barranc.

La Guàrdia Civil denuncia l'empresa de gestió de residus d'aparells elèctrics i electrònics per a la qual treballa el jove que ha difós un vídeo en xarxes social en què se'l veu llançant una nevera per un barranc d'Almeria. 

La policia investiga també aquesta mercantil d'Olula del Río per si haguera incorregut en un presumpte delicte mediambiental els últims 10 anys.

La prova del delicte

L'actuació es va iniciar arran de l'aparició en xarxes socials d'un vídeo en el qual s'observa com l'operari de residus d'aparells elèctrics i electrònics llança una nevera per un barranc i es veu la matrícula de la furgoneta.

Després d'identificar amb rapidesa el treballador i el vehicle, els agents van comprovar que els electrodomèstics ja havien sigut retirats del medi natural després després de les crítiques rebudes en xarxes al vídeo. 

D'altra banda, en la inspecció a l'empresa la policia va trobar unes 50 llavadores a l'exterior d'un magatzem i uns 20 frigorífics, que tampoc havien sigut eliminats.

Deu anys d'activitat i cap gestor autoritzat

Els agents van constatar, així mateix, que a l'interior de l'empresa no existia cap contenidor per a depositar electrodomèstics. Els propietaris no van ser capaços d'aportar cap justificant de lliurament de residus a un gestor autoritzat durant deu anys d'activitat.

També et pot interessar

stats