Denuncien amb grafits l'escassa distància de les sales de jocs i els centres educatius a València

Agrupacions ciutadanes realitzen una acció amb el col·lectiu StoolStreetArt contra la proliferació de les cases d'apostes.

Case d'apostes del carrer de José Grollo, a València
Case d'apostes del carrer de José Grollo, a València / StoolStreetArt

Diferents agrupacions ciutadanes de València han manifestat a través de grafits la seua disconformitat amb la proliferació de cases d'apostes i la falta de regulació, que permet que les ubiquen a la vora de col·legis i instituts i això normalitza aquesta mena de negoci entre els més joves.

Per a això, han realitzat una acció amb el col·lectiu StoolStreetArt que consisteix a senyalitzar en terra mitja dotzena de cases d'apostes de València amb la distància en metres al centre educatiu més pròxim.

Segons denuncien, hi ha a la ciutat de València cases d'apostes a escassos metres de centres educatius com, per exemple, al carrer de José Grollo, a Benicalap (a 10 metres del Col·legi Sant Roc) o la del carrer de Xàtiva a Ciutat Vella (a 60 metres de l'IES Lluís Vives).

Segons el Ministeri de Consum, 400.000 menors de 25 anys van apostar en línia durant el 2018. La xifra va suposar un increment del 13% enfront de l'any anterior, sent el segment d'edat de 18 a 25 anys el que presenta un major augment percentual.

Avingua de l'Equador

Carrer de Martí de Grajales

Avinguda de la Constitució

També et pot interessar

stats