Denuncien EVO Finance en Consum per a pressionar els afectats d’iDental

Suposadament estaria pressionant els afectats pel tancament de les clíniques perquè paguen les quotes dels crèdits contractats.

Denuncien EVO Finance en Consum per a pressionar els afectats d’iDental
Denuncien EVO Finance en Consum per a pressionar els afectats d’iDental

L’Associació Valenciana d’Ames de Casa i Consumidors Tyrius ha denunciat, en la Inspecció de Consum de la Comunitat Valenciana l’entitat EVO Finance per pressionar els afectats pel tancament de les clíniques iDental perquè paguen les quotes dels crèdits contractats amb aquesta financera.

Aquest fet incompleix una decisió de l’Audiència Nacional en la qual s’adoptava com a mesura cautelar la suspensió de les reclamacions judicials o extrajudicials formulades per les entitats financeres que hagueren subscrit contractes de crèdits vinculats als tractaments odontològics signats el grup iDental.

Segons l’associació, els afectats “estan sent objecte de mesures de pressió perquè procedisquen al pagament de les quotes”, i afig que EVO Finance intenta el cobrament dels contractes vinculats als tractaments odontològics de les clíniques iDental “coste el que coste”.

D’altra banda, la financera ha assegurat que en el moment en què els pacients han reconduït la seua situació, els préstecs associats “es reactiven en condicions de normalitat i estarien subjectes a pràctiques de recuperació sempre que el tractament estiguera en curs i es produïren irregularitats en el pagament”.

També et pot interessar