Denuncien dues treballadores d'una residència de Terrassa per un vídeo vexatori contra una anciana

En les imatges es veu com una d'elles maltracta amb insults la dona prostrada al llit mentre la seua companya no para de riure.

El vídeo compartit en les xarxes socials

A Terrassa, dues auxiliars d'infermeria en pràctiques d'una residència d'ancians han sigut acomiadades i denunciades després que una d'elles penjara un vídeo vexatori contra una anciana. El vídeo mostra com una d'elles maltracta amb insults una resident prostrada al llit. La insulta mentre tracta de donar-li el menjar i una pastilla i la seua companya no para de riure. “Obri la puta boca ja; si et fan mal els peus i el cap et fots, home, ja, la puta pastilla”, li diu.

El vídeo procedeix del compte d'Instagram d'una de les infermeres, amb més de 12.000 seguidors, i ha creat molta polèmica en les xarxes socials. El Departament de Treball i Afers Socials de Catalunya ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra aquestes actuacions i ha obert un expedient disciplinari a les treballadores. La jove que ha penjat el vídeo ha demanat disculpes i ha tancat temporalment el seu compte d'Instagram.

També et pot interessar

stats