Denuncien 41 participants d'un ral·li de cotxes d'alta gamma

La majoria de les sancions són per excés de velocitat, encara que també per consum de drogues i conducció temerària.

La majoria de les sancions són per excés de velocitat, encara que també per consum de drogues i conducció temerària
La majoria de les sancions són per excés de velocitat, encara que també per consum de drogues i conducció temerària / Efe

La Guàrdia Civil ha denunciat 41 participants del Modball Rally Europa 2019, un recorregut internacional entre Londres i Eivissa, i que passa per la Comunitat Valenciana. La majoria de les denúncies han sigut per excés de velocitat, encara que també n'hi ha hagut per consum de drogues i conducció temerària.

Segons han informat, es controlaren 58 vehicles i van denunciar 34 conductors per excés de velocitat. Un, el van captar a 208 quilòmetres per hora; tres, per presència de drogues en l'organisme; i quatre més, per conducció arriscada o perillosa.

Amb motiu del pas de vehicles d'alta gamma que participaven en aquest ral·li, que va començar el passat 22 de juny a Londres, es va establir un dispositiu de servei coordinat els dies 27 i 28 de juny pel Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil de la Comunitat Valenciana. El Modball Rally Europa, que es disputa anualment amb una durada aproximada de huit dies, no és un esdeveniment competitiu i tots els participants han de complir les normes de trànsit dels països per on passa.

També et pot interessar

stats