Denuncien 18 persones a Sagunt per banyar-se al riu

L’alcalde ha fet una crida a la responsabilitat del veïnat per a evitar contagis.

Riu Palància
Riu Palància / Viquipèdia.

Díhuit persones van ser proposades per a sanció aquest cap de setmana en ser sorpreses prenent el bany en el riu Palància al seu pas per Sagunt, al Camp de Morvedre, en ple estat d’alarma pel coronavirus.

L’alcalde, Darío Moreno, ha informat que aquest cap de setmana es van interposar un total de 38 denúncies a la ciutat, “un increment substancial respecte a setmanes anteriors” que ha “sorprés en el mal sentit” el consistori i l’ha portat a realitzar labors de control extra.

“Això és preocupant i volem fer una crida especial a la responsabilitat per a evitar contagis, més encara en una situació en què la setmana passada es va incrementar en el departament de Salut de Sagunt un 22% el nombre de contagis”, ha indicat Moreno.

L’Ajuntament ha destacat “el cas de 18 banyistes en el riu, una cosa totalment prohibida igual que a la platja, que han sigut sancionats”, per a recordar a la ciutadania que “les activitats permeses únicament es limiten a la pràctica esportiva”.

Sancionats a Borriana per fer botellot

La Policia Local de Borriana ha sancionat, a primera hora d'aquest dilluns, diversos joves per incomplir el confinament, després de detectar un botellot, en trobar-s'hi pots de cervesa, aperitius i altres begudes.

Un d'ells, menor d'edat, ha quedat detingut per desobediència greu als agents de l'autoritat. El jove, en veure els agents, va fugir a un espigó de blocs de formigó al costat de la mar i els va obligar a buscar-lo durant una hora, amb el principal temor que el menor haguera caigut a la mar o haguera quedat malferit entre els blocs.

Detingut a València per reunir-se a beure en un parc

A València, la Policia Nacional ha detingut un home de 44 anys, amb més de 90 antecedents, que estava reunit amb altres persones en un parc bevent alcohol i va fer cas omís en diverses ocasions a les indicacions dels policies perquè mantinguera la distància de seguretat.

També et pot interessar