Dénia tanca al trànsit l'accés al tram final de les Rotes

Els cotxes no podran arribar fins a aquesta zona de la platja durant tot l'estiu, però l'Ajuntament ha posat en marxa un servei gratuït amb tren turístic per a facilitar-hi el desplaçament

Accés a les Rotes de Dénia
Accés a les Rotes de Dénia / À Punt NTC

L'Ajuntament de Dénia torna a tancar per segon any consecutiu l'accés al tram final de les Rotes. Aquesta mesura, que s'ha pres per a regular l'aforament i evitar aglomeracions, estarà vigent fins al 18 de setembre i s'aplicarà en horari de 8:00 a 20:00 hores.

L'accés es controlarà amb una barrera elevable, controlada per personal de seguretat. No obstant això, hi ha diverses excepcions per les quals sí que es podrà entrar a la zona amb vehicle. Aquestes estan dirigides a residents de la zona, els seus familiars i visitants, les empreses de turisme actiu, les persones que practiquen busseig esportiu, els clients dels restaurants Mena i Ca Nano, el transport públic i els taxis, les persones amb diversitat funcional o mobilitat reduïda, les persones d'edat avançada i els serveis de seguretat i emergències.

Des de la Policia Local informen que al barranc del Monyo hi ha un pàrquing públic gratuït amb capacitat de 140 places, on es pot aparcar el vehicle.

Per a facilitar el desplaçament dels visitants que arriben amb cotxe a Dénia, el consistori ha posat en marxa un servei de tren turístic gratuït amb horari de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00, que uneix el pàrquing amb el tram final de les Rotes. La freqüència és de mitja hora.

També et pot interessar

stats