Dénia celebrarà les falles el març de 2022

La Junta Local Fallera finalment s’ha abstingut en la votació

L’assemblea ordinària del mes de juny
L’assemblea ordinària del mes de juny / À Punt NTC

Dénia celebrarà les seues falles al pròxim mes de març. És la decisió que han pres aquest dilluns les onze comissions falleres en la votació realitzada en l’assemblea ordinària del mes de juny. 

Tal com va anunciar el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, l’entitat s’ha abstingut en la votació. Finalment, s'han emés un total de dèsset vots: quinze han votat a favor de celebrar la festa al mes de març, mentre que la celebració de les falles al setembre ha obtingut dos vots. 

Cal recordar que fa unes setmanes la Junta Local Fallera va organitzar una reunió informativa amb les falles de Dénia per tal de fer-les arribar tota la informació amb què contaven de cara a poder decidir quan celebrar les festes. 

En finalitzar la votació, Bertomeu ha recordat que és moment de respectar la decisió presa per les comissions i anar tots a una amb un objectiu molt clar: que les falles de Dénia tornen amb tota la seua grandesa, sempre respectant les mesures sanitàries vigents en cada moment. 

Des d’aquest moment, la Junta Local Fallera i les comissions falleres enfoquen els seus esforços en les falles de Dénia 2022, que comptaran amb Safir Malonda i Martina Gimeno, i les seues corts d’honor, com a màximes representants de la festa.

També et pot interessar

stats