La demolició del Forn de Barraca evidencia diferències en el Consell

En l’operatiu van detindre quatre persones i À Punt ha parlat amb una d'elles.

VÍDEO | La demolició del Forn de Barraca evidencia diferències en el Consell

L’enderrocament del Forn de Barraca, a Alboraia (Horta Nord), ha evidenciat les diferències al si del Consell. El president Puig ha dit que es tracta de fer actuacions a favor del creixement econòmic i la sostenibilitat, i que Compromís i Podem consideraven innecessària. El conseller d'Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, assegura que cal replantejar-se projectes que xoquen contra les polítiques mediambientals.

Per a assolar el Forn de Barraca els cossos policials van desallotjar primer els activistes que havien ocupat aquest edifici. En l’operatiu van detindre quatre persones, que han quedat en llibertat amb càrrecs. En À Punt hem parlat amb una d'elles.

Unides Podem demanarà que comparega el delegat del govern central

D’altra banda, la diputada d’Unides Podem en les Corts Estefania Blanes ha anunciat que demanarà que hi comparega el delegat del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, perquè explique el dispositiu policial desplegat per a desallotjar el Forn.

"Tot indica que no van actuar amb la prudència amb què requereix tractar aquest material, les fibres del qual suposen un alt grau de perillositat per a la salut de les persones", ha indicat Blanes.

També et pot interessar