Demanen tretze anys de presó per a una parella d’Alacant per agredir sexualment dos xiquetes que havien de cuidar

Segons la Fiscalia, l'home i la dona van oferir begudes alcohòliques a les víctimes, d'onze i tretze anys

Audiencia provincial Alacant
Audiència provincial d'Alacant

La Fiscalia ha sol·licitat penes de tretze anys de presó per a un home i una dona jutjats este dilluns a l'Audiència d'Alacant per la presumpta agressió sexual a dos xiquetes, d'onze i tretze anys, al domicili que compartien amb la mare d'una d'elles a la ciutat d'Alacant.

En un juí que ha quedat vist per a sentència, l'acusació pública s'ha ratificat així en l’escrit d'acusació inicial. Els dos acusats han negat l'autoria dels fets i la defensa s'ha reiterat en la petició de lliure absolució per a tots dos.

El succés va tindre lloc el 21 de gener del 2022, quan la mare de la xiqueta d'onze anys no estava present a l'habitatge que compartia amb els dos encausats, com a inquilina d'una de les habitacions.

D'acord amb la versió mantinguda per la Fiscalia, la mare va deixar la filla i una amiga sota la cura dels dos encausats. Estos van oferir begudes alcohòliques a les menors i haurien besat i agredit sexualment mitjançant tocaments a la xiqueta d'onze anys. Després, quan se’n va anar a dormir, suposadament, també van agredir sexualment l'altra menor.

També et pot interessar

stats