Demanen a través de les xarxes que no s’abandonen els treballs per a localitzar Paco Sanfèlix

La plataforma Change.org acumula més de 3.300 peticions per a continuar buscant el veí de Xàtiva desaparegut des del 24 de desembre.

Un dels cartells distribuït per l'Hospital de la Ribera per a demanar ajuda en la recerca de Francisco Sanfélix
Un dels cartells distribuït per l'Hospital de la Ribera per a demanar ajuda en la recerca de Francisco Sanfélix / Facebook

El grup de Facebook “Busquem el nostre veí de Xàtiva Paco Sanfèlix” es va crear fa dues setmanes i reuneix centenars de persones. Es va crear com a punt de trobada per a conéixer les novetats de la recerca d’aquest home de 75 anys, que va desaparéixer el passat 24 de desembre a Xàtiva. Ara, els treballs per a localitzar-lo han conclòs i, a través d’aquest grup, es difon una campanya per a demanar que continuen, amb més de 3.300 firmes acumulades.

La xifra augmenta contínuament per a demanar al president Ximo Puig, el delegat del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, i el subdelegat a la província de València, José Roberto González, que no s’abandone la recerca. “Desitgem que els cossos i forces de seguretat continuen aportant dispositius i unitats especialitzades”, demanen en la plataforma de recollida de firmes Change.org.

Paco es troba en parador desconegut des que va eixir a fer un encàrrec per Xàtiva la vesprada del dia 24 i ja no va tornar a casa. L’home pateix Alzheimer i la família demana la màxima col·laboració ciutadana per a trobar-lo. 

També et pot interessar

stats