Demanen tancar el col·legi Amanecer de Torrevella fins que se’n repare la teulada

La Conselleria s’ha compromés a substituir els barracons, que allotgen vora 500 alumnes, per un nou centre en els pròxims dos anys.

VÍDEO | Demanen tancar el col·legi Amanecer de Torrevella fins que se’n repare la teulada

L’alumnat del col·legi Amanecer de Torrevella fa 15 anys que rep les classes en barracons i, des de fa uns mesos, el sostre té filtracions d’aigua. Les famílies afectades es reuneixen amb responsables de la Conselleria per a demanar la finalització urgent de les reparacions i que el centre es tanque fins que estiga reparada la teulada. 

“El principal objectiu és tancar el centre fins que es donen les condicions òptimes i no n'hi haja risc pel fred ni les filtracions”, ha manifestat la presidenta de l’AMPA del centre, Sonia Terrero. Tot i que fa anys ja es va posar una doble teulada per a evitar filtracions d’aigua, les goteres han fet inhabitable el centre. Per això es van iniciar els treballs per a canviar el sostre, que havien d’estar finalitzats per al començament del curs. 

La Conselleria s’ha compromés a construir un centre nou en els pròxims dos anys, però les obres es podrien allargar. “Se suposa que podrem estrenar un nou col·legi el pròxim curs 2022-2023, però no me’n refie”, ha destacat Terrero sobre aquest centre que allotja en l’actualitat 500 alumnes.

També et pot interessar

stats