Demanen setze anys de presó per a un home que va intentar matar la parella i el fill

La intervenció del fill per a protegir la mare va evitar que l'atac es consumara amb resultat de mort

Audiència d'Alacant
Façana de l'Audiència d'Alacant / À Punt NTC

L'Audiència d'Alacant jutja aquest dimarts un home acusat d'haver intentat matar la parella sentimental i el fill que els dos tenien en comú quan aquest va tractar de defendre la mare dels atacs. Els fets passaren en el domicili familiar, ubicat a Elda (Vinalopó Mitjà). La Fiscalia sol·licita una pena de sezte anys de presó per a aquest home per dos presumptes delictes d'homicidi en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer el 6 de març de 2022 en l'habitatge en què residia la família, després que es desencadenara una discussió entre els dos membres de la parella. La intervenció del fill per a protegir la mare i en defensa pròpia va evitar que les agressions es consumaren amb resultat de mort.

En un moment de la disputa, l'acusat va propinar-li una punyada en la cara a la dona. Aleshores el fill, que tenia llavors 18 anys, es va interposar entre els dos per a evitar l'agressió a la mare. I va ser ell qui va rebre un altre colp per part del pare.

A continuació, el suposat agressor va abandonar la casa i va tornar poc després proveït d'una garrafa amb combustible amb el qual va ruixar les dues víctimes, mentre les amenaçava de botar-los foc amb un encenedor que, finalment, no va arribar a activar.

Segons detalla el Ministeri Públic en l'escrit de qualificació inicial, per a finalitzar l'agressió, l'encausat va traure una navalla i li la va intentar clavar en el coll al fill. Aquest va poder esquivar l'atac, però va resultar ferit en el muscle.

També et pot interessar

stats