Demanen més de quatre anys de presó a un administrador de finques per quedar-se amb 87.000 euros a Oriola

En el juí està processat també el president de la comunitat veïnal com a copeerador necessari del desfalc

Vista panoràmica de la zona del cap Roig a Oriola costa
Vista panoràmica de la zona del cap Roig a Oriola Costa / Shutterstock

La Fiscalia demana quatre anys i mig de presó per a un administrador de finques acusat d'haver-se apropiat indegudament de més de 87.000 euros d'una comunitat de veïns a la costa d'Oriola.

La secció setena de l'Audiència Provincial d'Alacant, amb seu a Elx, acull des d'aquest dilluns a les 9:30 hores el juí per aquests fets. L'acusació demana també una pena de quatre anys i dos mesos de presó per al president de la comunitat en qualitat de cooperador necessari, ja que es considera que va permetre el desfalc de diners.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), tot va passar entre els anys 2007 i 2008 quan l'administrador de finques va traure presumptament diverses quantitats de diners dels comptes del veïnat per al qual treballava. Les extraccions no es corresponien amb despeses reals dels afectats, de manera que acabaven en la butxaca del suposat lladre.

Respecte del president veïnal, l'acusació pública manté que va consentir les operacions realitzades i que, fins i tot, va autoritzar la pujada dels honoraris de l'administrador.

També et pot interessar

stats