Demanen presó per a les infermeres que van atendre la xiqueta que va morir per una dosi letal de glucosa a Vinaròs

Els advocats de la família acusen d'homicidi imprudent les dues sanitàries i la metgessa.

Els advocats de la família acusen d'homicidi imprudent les dues sanitàries i la metgessa
Els advocats de la família acusen d'homicidi imprudent les dues sanitàries i la metgessa / À Punt NTC

Els advocats de la família de la xiqueta de 20 mesos que presumptament va morir per haver-li subministrat una elevada dosi de glucosa a l'Hospital Comarcal de Vinaròs demanen penes de presó per a les dues infermeres i la metgessa. Així ho ha confirmat a À Punt Mèdia un dels advocats, Rubén Darío Delgado Ruiz.

En total, hi ha sis sanitaris investigats per presumpta negligència mèdica en la mort de la xiqueta, el passat mes de novembre en aquest hospital de la capital del Baix Maestrat.

En la fase d'instrucció, els advocats argumenten que disposen d'informes en què asseguren que les dues infermeres que van atendre el nadó li van subministrar una dosi elevada de glucosa a la sang. Una quantitat de glucosa que, segons diuen, "va provocar la mort del nadó". 

També demanen pena de presó per a la metgessa que presumptament es va negar a reformular l'informe mèdic de la xiqueta, una vegada estava morta.

Cal recordar que la Conselleria de Sanitat ha obert una investigació interna en aquest hospital per a aclarir les causes que han pogut causar la mort del nadó.

També et pot interessar

stats