Demanen al govern central que es tramiten els papers de l'heroi senegalés

La delegació del govern central exigeix que s'expedisca la documentació a l'home que va salvar la vida a un veí de Dénia.

Demanen al govern central que es tramiten els papers de l\'heroi senegalés
Demanen al govern central que es tramiten els papers de l'heroi senegalés
12 de desembre 2019 - 19:57

La delegació del govern central ha demanat al Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social que es procedisca a expedir la documentació i identificació d'estranger per al senegalés que va rescatar un home amb mobilitat reduïda en l'incendi de sa casa a Dénia.

L'immigrant va eixir pel balcó amb la víctima als muscles i el va abaixar amb l'ajuda d'unes escales que acabaven de col·locar uns veïns i se'n va anar sense donar temps que li donaren les gràcies per la seua acció.

El delegat del govern, Juan Carlos Fulgencio, ha assegurat que la delegació del govern ha presentat la proposta perquè considera que aquest cas té un caràcter "excepcional" i es mostra convençut que "serà perfectament recollit pel ministeri". Per la seua banda, el ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, ha recordat que la llei preveu "criteris excepcionals" en el procés de regularització d'immigrants.

També et pot interessar

stats