L'Ajuntament de Benaguasil confirma que han trobat mort el jove desaparegut a Formigal

Un agent de la Guàrdia Civil de Sallent de Gállego, que dirigia un grup de voluntaris, ha localitzat el cos sense vida de Marcos Durá Cano, de 30 anys, en les proximitats de l'estació d'esquí

Imatge del dispositiu de recerca del jove desaparegut a Formigal
Imatge del dispositiu de recerca del jove desaparegut a Formigal / Guàrdia Civil

L'Ajuntament de Benaguasil ha notificat a À Punt Notícies que al jove desaparegut a Formigal l'han trobat sense vida. No es coneixen les circumstàncies de la mort. Ara s'està a l'espera que s'alce el cadàver que es traslladarà on determine l'autoritat judicial per a l'autòpsia.

La Guàrdia Civil ha informat que han localitzat aquest migdia el cadàver d'un home en les proximitats de Formigal, a Osca, on buscaven des d'aquest cap de setmana un veí de 30 anys de Benaguasil que havia desaparegut en la zona.

Aquest matí la Guàrdia Civil havia représ les tasques de recerca de Marcos Durá i ha sigut un agent de Sallent de Gállego, que dirigia un grup de voluntaris, el que ha localitzat el cos sense vida en les proximitats de l'estació d'esquí.

A Marcos Durá Cano, veí de Benaguasil, al Camp de Túria, de 30 anys, el van veure per última volta en una zona d’oci nocturn propera a les pistes d’esquí de Formigal, a Osca, la nit del 5 de desembre. L’alcalde del municipi, Ximo Segarra Castillo, havia demanat a través de les seues xarxes socials màxima difusió i col·laboració per a trobar el jove. Com han informat aquest matí des de l'Ajuntament, un grup de veïns s'havien organitzat per a ajudar la Guàrdia Civil en la recerca.

Tal com ha avançat l’alcalde a À Punt Notícies, es desconeixen els motius de la desaparició. S'havia trobat la jaqueta i les claus del jove, que estaven al pub on va passar la nit, i el cotxe continua al mateix lloc, ara sepultat per la neu. El que no han trobat és el telèfon del jove.

També et pot interessar

stats