Demanen més de 18 anys de presó per a un home que violà i retingué la parella durant quatre dies

La Fiscalia l’acusa de delictes de violació, detenció il·legal, maltractament, injúries, amenaces i danys.

VÍDEO | Demanen més de 18 anys de presó per a un home que violà i retingué la parella durant quatre dies

La Fiscalia sol·licita penes que sumen més de 18 anys de presó per a un veí de Catral (Baix Segura) acusat d’haver retingut durant quatre dies la parella i violar-la, colpejar-la i amenaçar-la. L’home, de 34 anys, seu dijous a la banqueta dels acusats de l’Audiència d’Alacant. 

El ministeri públic l’acusa d’un delicte de violació, un altre de detenció il·legal, cinc de maltractament, un delicte continuat d’injúries, un altre d’amenaces i un altre de danys. 

Els fets ocorregueren entre el 9 i el 13 de juliol de 2016, després que el processat i la que aleshores era la parella començaren a discutir a les portes del domicili. Després de la baralla, l’acusat va tancar amb clau la dona dins de la vivenda perquè no poguera eixir i la va obligar a mantindre relacions sexuals. 

El tancament es va allargar quatre dies fins que la mare de la víctima va avisar a l’acusat que el denunciaria si no tenia notícies de la filla. En eixe moment, la va alliberar i ella va presentar la denúncia. L’acusació pública assenyala que l’home va mantindre un comportament controlador des de l’inici de la relació.

També et pot interessar

stats