Demanda el seu exmarit per amagar-li l'orientació sexual

L'afectat considera la denuncia homòfoba i afirma que la seua bisexualitat no va afectar el matrimoni.

VÍDEO | Demanda el seu exmarit per amagar-li l'orientació sexual

Javier Vilalta, conegut activista pels drets humans i veí de València, ha sigut demandat per la seua exdona. Deu anys després del divorci, ella el porta a juí per haver amagat la seua homosexualitat durant el matrimoni i reclama la nul·litat i 10.000 € d'indemnització.

L'afectat, que es considera bisexual, no accepta l'acusació i manté que la seua orientació sexual no va afectar la relació que tenia amb la seua exparella. Vilalta assenyala que la demanda és homòfoba, que exclou l'opció de la bisexualitat i que es basa en una llei del codi civil del segle XIX. Segons la Federació Estatal LGTB, aquesta és una situació que no és la primera vegada que es dona. Denuncien l'aprofitament de la legislació vigent per a atacar la divesitat sexual i reclamen la modificació de la llei.

Tot i que Vilalta volia declarar en el juí celebrat el 3 d'octubre, no va poder intenvindre perquè la Fiscalia es va alinear amb la seua defensa i no ho va considerar necessari. Ara queda a l'espera de conéixer la sentència, que es farà pública pròximament.

També et pot interessar

stats