La demanda d'ajuda psicològica en les universitats creix un 40% arran de la pandèmia

La incertesa davant dels estudis i la desconnexió amb les classes en línia han sigut causa d'ansietat i frustració 

La demanda d'ajuda psicològica en les universitats creix un 40% arran de la pandèmia / À Punt NTC

La demanda d'ajuda psicològica i psicopedagògica ha crescut un 40% entre l'estudiantat universitari arran de la pandèmia. La incertesa de l'alumnat davant dels seus estudis, la desmotivació i la desconnexió amb les classes en línia han sigut causa d'ansietat i frustració. Per això, cada vegada més, els joves busquen ajuda per a gestionar les emocions.

Durant el confinament a casa per la pandèmia molts estudiants hagueren d'enfrontar-se amb moments que no havien experimentat mai i que després els han passat factura. Un exemple foren les classes en línia, que van generar molta ansietat a l'estudiantat universitari.

El Servei de Psicopedagogia dels tres campus de la Universitat Politècnica ajuda l'alumnat en la gestió emocional. Cada vegada són més les persones que hi acudeixen per desmotivació, desconnexió o no saber gestionar el temps. 

Les consultes quasi sempre estan relacionades amb pensaments catastrofistes o que generen incertesa. Per això, els professionals consideren que aquests serveis són essencials perquè l’alumnat tinga clar que ha d’aprendre a gestionar les seues emocions i a disfrutar de la vida. 

També et pot interessar

stats