Les defenses del cas Polop demanen l’absolució dels set acusats

Qüestionen la credibilitat del testimoni protegit i el rigor de la investigació en un intent per a desmuntar l’acusació.

Imatge d'una sessió anterior del judici a l'Audiència d'Alacant

El juí de l’assassinat de l’alcalde de Polop, Alejandro Ponsoda, ha encarat aquest divendres la recta final amb la lectura dels informes finals de les defenses dels autors intel·lectuals del crim. A partir del dilluns, el jurat començarà la deliberació basant-se en els testimonis i els informes que s’han manifestat al juí. 

Les defenses dels set acusats per aquest crim han demanat l’absolució per als seus clients. En tots els casos, han qüestionat la credibilitat del testimoni protegit i el rigor de la investigació.

A més, l’advocat de Juan Cano, successor de Ponsoda en l’alcaldia i considerat inductor del crim, ha intentant desmuntar, un per un, els possibles mòbils de l’assassinat.

El dilluns que ve, les parts acordaran les preguntes que haurà de respondre el jurat per a emetre un veredicte. Aquesta resolució del jurat popular podria fer-se pública a finals de la pròxima setmana.

També et pot interessar

stats