Extingits els dos incendis originats a prop de l'ermita de la Magdalena de Castelló de la Plana

Els dos focs han tingut lloc el dia en què s'està celebrant la Romeria de les Canyes, un acte en què milers de romers fan el pelegrinatge fins a l'ermita

Incendi registrat aquest diumenge a Castelló de la Plana
Incendi registrat aquest diumenge a Castelló de la Plana / Anna Verge

Extingits els dos xicotets incendis declarats aquest diumenge als voltants de l'ermita de la Magdalena: el primer s'ha originat a la masia de la font de la Reina de Castelló de la Plana, i el segon, de vegetació, a la urbanització Montornés, de Benicàssim.

Uns fets que han tingut lloc en el dia en què s'està celebrant la Romeria de les Canyes, un dels actes més simbòlics de les festes de Castelló en què milers de romers fan el pelegrinatge fins a l'ermita de la Magdalena.

En relació amb el primer incendi, la Policia Local de Castelló de la Plana ha informat que hi ha dotze vehicles afectats en una zona d'estacionament pròxima a un pinar i que s'estan investigant les causes del foc.

Els bombers apaguen els vehicles incendiats
Els bombers apaguen els vehicles incendiats / Ajuntament de Castelló de la Plana

En el segon incendi, que ha afectat un camp de cultiu abandonat, una dotació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló i una altra de Bombers Forestals de la Generalitat han pogut apagar les flames.

Anteriorment, l'Ajuntament de Castelló havia anunciat la suspensió de la paella monumental que es fa als peus de l'ermita de la Magdalena a causa del nivell 3, de risc extrem d'incendi, declarat per part de la Generalitat.

També et pot interessar

stats