Declaren 6 dels 23 investigats en la causa judicial sobre el patrimoni de Carlos Fabra

L’expresident de la Cambra de Comerç i l’administrador de Facsa compareixen per a aclarir si es van desviar fons a comptes de Fabra.

L'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, amb la seua filla Andrea Fabra ix del jutjat en una imatge d'arxiu
L'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, amb la seua filla Andrea Fabra ix del jutjat en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'administrador de Facsa i l'expresident de la Cambra de Comerç de Castelló han sigut alguns dels sis investigats que han declarat aquest dilluns davant el jutge que investiga la presumpta ocultació de patrimoni de l'expresident del PP i de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra. En aquesta causa hi ha 23 investigats, que hauran d’aclarir si es van fer transferències de fons a comptes bancaris de Fabra, els seus familiars o les seues societats.

Enrique Gimeno, administrador de la Societat de Foment Agrícola Castellonenca SA (Facsa), i l’expresident de la Cambra de Comerç de Castelló, Salvador Martí Huguet, i la seua dona, així com un treballador d'aquesta entitat eren alguns dels que estaven citats davant el jutge aquest dilluns, segons el calendari del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. També hi havia citats dos empresaris més de les comarques del nord.

Carlos Fabra, la seua dona, un dels fills i un exassessor ja van prestar declaració per aquesta causa, en la qual també figura com a investigat el president del Grup Pamesa i del Vila-real CF, Fernando Roig, per un préstec amb garantia hipotecària per valor d'1,4 milions d'euros que hauria concedit a l'exlíder ‘popular’.

El jutjat intenta saber si l’exmandatari popular va ocultar béns del seu patrimoni per a dificultar l'execució d'una sentència per la qual va ser condemnat a quatre anys de presó.

També et pot interessar

stats