Controlats els tres incendis forestals a Borriol, l'Alcúdia de Veo i Eslida

El foc s'ha pogut controlar poques hores després de la declaració dels incendis, per als quals s'han mobilitzat diversos mitjans aeris

Una imatge de l'incendi que crema a Borriol
Una imatge de l'incendi que crema a Borriol / Centre d'Emergències de la Generalitat
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
23 d'abril 2023 - 17:02 Actualitzat: 23 d'abril 2023 - 19:14

Els incendis forestals que s'han originat aquesta vesprada als termes de Borriol, l'Alcúdia de Veo i Eslida s'han donat per controlats. Durant la vesprada, mitjans terrestres i aeris han estat realitzant tasques d'extinció, segons han informat des del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

El primer s'ha declarat a les 14:00 hores a Borriol, a la zona del barranc de Porcs, a la comarca de la Plana Baixa, però tres hores després ja havia passat el pitjor.

Poc després de les 16:00 hores s'ha declarat un segon incendi forestal a l'Alcúdia de Veo, a la Plana Baixa. Per a controlar les flames s'han mobilitzat tres mitjans aeris i una unitat helitransportada. Finalment, s'ha aconseguit passades les 18:20.

Minuts després, a les 16:25 es rebia un avís d'un tercer foc a Eslida, a la serra d'Espadà, que s'ha pogut controlar també al voltant de les 18:20.

També et pot interessar

stats