Desallotgen la finca del paratge d'El Tochar per l'incendi de Venta del Moro

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha establit la situació 1 del Pla Especial contra el risc d'Incendis Forestals (PEIF) i el dispositiu terrestre continuarà amb les tasques d'extinció durant la nit

Zona afectada per l'incendi a Venta del Moro
Zona afectada per l'incendi a Venta del Moro / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
03 de juliol 2022 - 17:05 Actualitzat: 03 de juliol 2022 - 22:32

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha establit la situació 1 del Pla Especial contra el risc d'Incendis Forestals (PEIF) en l'incendi forestal de Venta del Moro (Plana d'Utiel-Requena). Això significa que les flames poden afectar greument béns forestals i lleument la població i béns de naturalesa no forestal. A més, han procedit a desallotjar la finca del paratge d'El Tochar.

Dotze mitjans aeris i 200 persones han treballat durant la vesprada en l'operatiu d'extinció del foc, que ha començat cap a les 16:00 hores en una zona forestal situada prop del quilòmetre 34,5 de la carretera CV-455 i que s'ha complicat pel vent i la zona de difícil accés.

Actuació d'un bomber a l'incendi
Actuació d'un bomber a l'incendi / Consorci Provincial de Bombers de València

També han estat actuant sis dotacions, huit brigades forestals i huit unitats de comandament del Consorci Provincial de Bombers, a més d'onze unitats de bombers forestals de la Generalitat i tres helitransportades. Els mitjans aeris s'han retirat quan s'ha fet fosc, però el dispositiu terrestre continuarà amb les tasques d'extinció durant la nit.

També et pot interessar

stats