Controlat l'incendi forestal de Cullera que ha afectat el parc natural de l’Albufera

De manera preventiva, s'han desallotjat a 15 persones de cinc cases pròximes a les flames

L'incendi forestal, vist des de la carretera / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
16 d'agost 2023 - 16:56 Actualitzat: 16 d'agost 2023 - 19:11

L'incendi forestal declarat aquest dimecres a la vesprada al terme municipal de Cullera (Ribera Baixa) i que ha afectat una part del parc natural de l’Albufera de València, ja s'ha donat per controlat poc abans de les 19:00 hores, segons ha confirmat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat. Les flames s'haurien iniciat poc després de les 16:00 hores prop dels voltants de la Bassa de Sant Llorenç, al Segon Collado, segons ha confirmat l'alcalde, Jordi Mayor. De manera preventiva han desallotjat a 15 persones de cinc vivendes pròximes a les flames.

Els efectius refresquen la zona afectada per l'incendi forestal
Els efectius refresquen la zona afectada per l'incendi forestal / Consorci Provincial de Bombers de València

Al lloc dels fets s’han desplaçat tres unitats de bombers forestals i dues autobombes, que se sumen als dos mitjans aeris, els dos terrestres i l'agent del Consorci Provincial de Bombers de València, que ja treballaven a la zona per un conat d’incendi en la vegetació. 

Per la seua part, el president de la Diputació de València, Vicente Mompó, ha mostrat el seu suport a través de les xarxes socials als serveis d'emergències "que treballen per contindre l'avanç de les flames".

També et pot interessar

stats