Estabilitzen l'incendi de Cortes d’Arenós

El foc s'havia originat aquest diumenge a un quilòmetre de San Vicente de Piedrahíta, segons testimonis

Imatges de les tasques d'extinció de l'incendi a Cortes d’Arenós / Consorci de Bombers de Castelló | Avamet (Associació Valenciana de Meteorologia)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
11 de setembre 2022 - 13:35 Actualitzat: 11 de setembre 2022 - 17:10

L'incendi proclamat a Cortes d’Arenós (Alt Millars) al voltant de les 12:30 d'aquest diumenge s'ha donat per estabilitzat, segons ha comunicat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat. Aquest havia establit la Situació 1 del Pla Especial davant del risc d'incendis forestals (PEIF), però cap a les 16:30 h de la vesprada les tasques d'extinció han evolucionat favorablement i s'han retirat molts dels efectius que s'hi havien mobilitzat.

En un primer moment aquests eren huit unitats de bombers forestals de la Generalitat, sis autobombes, dues dotacions del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, un agent mediambiental, dues unitats de prevenció d’incendis, set mitjans aeris, tres avions i cinc helicòpters. També s'havia traslladat a la zona una unitat del Servei Vital Bàsic de Sanitat en preventiu.

Finalment, cap a les 19:30 h, el foc s'ha donat per estabilitzat, la qual cosa significa que no està controlat, però evoluciona dins de les línies de control.

Segons ha pogut saber À Punt NTC, les flames s'han originat a un quilòmetre de San Vicente de Piedrahíta.

El Consorci de Bombers de Castelló treballa en l'extinció de l'incendi
El Consorci de Bombers de Castelló treballa en l'extinció de l'incendi / Consorci de Bombers de Castelló
Els bombers forestals de la Generalitat durant les tasques d'extinció
Els bombers forestals de la Generalitat durant les tasques d'extinció / Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat

També et pot interessar

stats