Estabilitzat l'incendi declarat a Xèrica al costat de l'A-23

A la zona treballen diversos mitjans aeris i terrestres

S'ha declarat un incendi al marge de l'A-23, a l'altura de Xèrica / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
06 de setembre 2022 - 17:21 Actualitzat: 06 de setembre 2022 - 21:17

Un incendi al costat de l’autovia A-23, a l'altura de Xèrica, ha obligat el Centre de Coordinació d’Emergències a activar la situació 1.

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha activat la situació 1 per la proximitat a l’autovia A-23 d’un incendi de vegetació que s’ha declarat a Xèrica (Alt Palància). A la zona han treballat diverses dotacions de bombers i mitjans aeris.  Poc abans de les 20:00 hores Emergències ha informat que s'han retirat tots els mitjans per l'evolució favorable del foc. A les 20:37 els Bombers del Consorci de la Diputació de Castelló l'han donat per estabilitzat.

El foc s'ha declarat a l'altura del quilòmetre 35. En les imatges enregistrades per un conductor podem veure que els cotxes passen a escassos metres del foc.

Imatge dels bombers efectuant les tasques d'extinció de l'incendi de Xèrica
Imatge dels bombers efectuant les tasques d'extinció de l'incendi de Xèrica / Emergències 112CV

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha establert la situació 1 del Pla d'Emergència d'Incendis Forestals, amb índex de gravetat de potencial 1.

Segons Emergències, el desplegament de mitjans aeris enviats a la zona, juntament amb els mitjans terrestres, han permés protegir tant la zona forestal com la de la pirotècnica, de manera que l'incendi evoluciona de manera positiva i ja no hi ha flama en la zona.

També et pot interessar

stats