Extingit l'incendi amb dos focus actius a Tàrbena

La ràpida actuació dels bombers, amb set mitjans aeris, ha sigut clau per a frenar l'avanç de les flames

Bombers treballen en la zona afectada per l'incendi declarat a Tàrbena
Bombers treballen en la zona afectada per l'incendi declarat a Tàrbena / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 de juliol 2021 - 20:54 Actualitzat: 19 de juliol 2021 - 21:14

Els bombers del Consorci Provincial d'Alacant han donat per extingit a les 20:00 hores d'aquest dilluns l'incendi declarat la vesprada del diumenge al terme municipal de Tàrbena, a la Marina Baixa. 

El foc va començar vora les 19:40 de la vesprada del diumenge entre el barranc des Buscarró i el coll de Rates. Tot i que les primeres informacions apuntaven que hi havia dos focus, finalment es va confirmar un únic focus com a origen.

Immediatament es van mobilitzar a la zona sis mitjans aeris del Consorci Provincial d'Alacant, dos d'ells amb brigades helitransportades, per a frenar l'avanç de les flames abans que arribara la nit. També han participat en les tasques d'extinció tres unitats més de bombers forestals i un agent mediambiental, i un seté mitjà aeri del Consorci Provincial de Bombers de València.

La ràpida actuació dels bombers ha sigut clau per a controlar l'avanç de les flames en una zona de complicat accés. Durant tota la nit els bombers sobre el terreny han estat refrescant el perímetre afectat per a assegurar que no es reproduïra el foc, explica Antonio Córdoba, suboficial del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant. 

Vehicle de bombers mobilitzat a Tàrbena
Vehicle de bombers mobilitzat a Tàrbena / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

També et pot interessar

stats