Declara el director del MuVIM per un presumpte delicte de prevaricació

El PP va interposar una querella per la contractació d'actors-mims per a l'exposició permanent del centre cultural.

Declara el director del MuVIM per un presumpte delicte de prevaricació
Declara el director del MuVIM per un presumpte delicte de prevaricació

El director del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM), Rafael Company, declara aquest dimecres a València per un presumpte delicte de prevaricació administrativa en la contractació d'actors-mims per a treballar com a guies en l'exposició permanent del centre cultural.

A partir de la querella presentada per la portaveu del PP a la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, es va obrir aquesta causa que ha resultat en l'obertura de diligències a quatre investigats, com el diputat provincial de Cultura, Xavier Rius.

Segons les informacions existents, Contelles va denunciar que el portaveu de Compromís i diputat de Cultura va avalar la contractació d'aquesta empresa, l'administrador de la qual ha resultat ser el germà de qui fora assessor seu fins a octubre de 2016 i, actualment, primer tinent d'alcalde de Paterna i president de l'empresa pública Gespa, del citat municipi.

Per la seua banda, des de la presentació de la querella Rius ha defensat que la gestió realitzada al MuVIM està "auditada" per la intervenció de la corporació.

També et pot interessar

stats