Declara el Bigotes a petició pròpia en el juí que investiga la construcció del circuit de Fórmula 1

Vol aportar dades sobre els plànols i les obres del circuit, i les reunions que va mantindre amb persones rellevants.

Álvaro Pérez declara al jutjat de València per la Fórmula 1

Aquest dijous es reprenen les declaracions al jutjat de València que investiga les irregularitats en la construcció del circuit de la Fórmula 1. Entre els testimonis i els investigats citats destaca la declaració d’Álvaro Pérez, el Bigotes, qui compareix a petició pròpia.

El Bigotes ha demanat declarar com a testimoni, ja que vol aportar noves dades sobre els plànols i irregularitats en les obres i vol donar detalls sobre reunions amb persones rellevants, com ara Francisco Camps o Vicente Rambla, expresident i exvicepresident de la Generalitat. També podria involucrar Juan Cotino, exconseller popular.

D’aquesta manera, Álvaro Pérez vol confirmar les gravacions que s’han fet publiques en què s’escolta l’excomissari Villarejo explicar a l’empresari López del Hierro que es va avisar Juan Cotino que anaven a practicar-se escorcolls i com li feien regals.

Per a aquest dijous estan previstes també les declaracions com a testimonis de funcionaris de la Conselleria d’Infraestructures i també dels enginyers responsables de l’obra com a investigats. Ja hi ha més de 30 investigats en aquesta causa.

La jutgessa del cas ha demanat a l’Audiència Nacional tota la informació que hi ha sobre la Fórmula 1 en el conegut com el cas dels papers de Bárcenas o Caixa B del Partit Popular. Aquesta causa, que investiga les possibles irregularitats en les adjudicacions per a les obres del circuit urbà, és una de les quatre actualment obertes en jutjats de València en relació amb la celebració d'aquest esdeveniment esportiu.

També et pot interessar

stats