David González, alcalde d'Oliva: "Els valencians hem pagat i repagat l'AP-7"

L'alcalde assenyala en 'Les notícies del matí' que s'estan fent els passos correctes per a l'alliberament de la via, però que caldrà veure si la gratuïtat es manté a llarg termini.

David González, alcalde d\'Oliva: \"Els valencians hem pagat i repagat l\'AP-7\"
David González, alcalde d'Oliva: "Els valencians hem pagat i repagat l'AP-7"

Una situació "injusta" que sembla que a poc a poc està més a prop d'acabar. És el que pensa l'alcalde d'Oliva, David González, un dels municipis afectats per l'alliberament de l'AP-7,  una antiga reivindicació de la ciutadania. En declaracions a Les notícies del matí, l'alcalde ha afirmat que el govern central "no fa cap favor als valencians i les valencianes", perquè aquesta infraestructura "l'hem pagada i repagada". 

David González ha indicat que, de moment, "s'estan fent els passos correctes" per a l'alliberament, tant pel que fa a la licitació de serveis per a la conservació i l'explotació d'aquesta via com a la demanda d'un enllaç per a afavorir una circumval·lació que porte fora de la ciutat el trànsit. L'alcalde d'Oliva ha recordat que el Ministeri va plantejar un segon enllaç al sud del nucli urbà que es començarà a fer cap al final d'any i podria estar acabat en el termini de dos anys.

"Serà aleshores, quan tindrem la connexió sud i l'alliberament de la via, quan es podrà parlar d'una solució per a Oliva", ha assegurat. Sobre com pot funcionar aquest nou sistema, l'alcalde ha comentat que no es podrà saber fins que estiga en funcionament, que espera que siga per molt de temps i no un projecte "a curt termini". Una alternativa que, segons ha indicat, posarà fi a "una qüestió d'injustícia històrica".

També et pot interessar

stats