Darias veu "raonable" vacunar menors de 12 a 15 anys abans de començar el curs escolar

La ministra ha recordat que l'Agència Europea del Medicament ha atorgat l'autorització condicional de comercialització a la vacuna de Pfizer i BioNTech per a xiquets de 12 a 15 anys

La ministra de Sanitat Carolina Darias en roda de premsa aquest dimecres
La ministra de Sanitat, Carolina Darias, en roda de premsa aquest dimecres

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, veu "prou raonable" que els xiquets puguen ser vacunats contra la Covid abans que s'inicie el curs escolar, segons ha assegurat aquest dimecres en la roda de premsa posterior al Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS).

En el torn de preguntes, Darias ha recordat que els trams d'edat inclosos en l'estratègia de vacunació es decideixen en la Comissió de Salut Pública, però també ha recordat que l'Agència Europea del Medicament (EMA) ha atorgat l'autorització condicional de comercialització a la vacuna de Pfizer i BioNTech per a xiquets de 12 a 15 anys.

"És una qüestió per a plantejar en el si de la Comissió de Salut Pública", ha manifestat la ministra, que considera que "una bona data" per a poder vacunar els menors de 12 a 15 anys seria "en les setmanes prèvies al començament del curs escolar". "Haurà de debatre's, però sembla bastant raonable", ha resolt.

També et pot interessar

stats