Els danys que ha causat Gloria a les platges superen els de la DANA

El Ministeri per a la Transició Ecològica va aprovar el mes d'octubre passat 11,4 milions d'euros per a regenerar la costa.

Imatges del temporal de mar a Xàbia (Marina Alta)
Imatges del temporal de mar a Xàbia (Marina Alta) / À Punt NTC.

Els danys que ha causat Gloria a les platges superen els de la DANA, segons ha informat Turisme Comunitat Valenciana després de la reunió que ha mantingut amb alcaldes de municipis afectats per a conéixer l’estat de les platges i ports.

El Ministeri per a la Transició Ecològica va aprovar el mes d'octubre passat 11,4 milions d'euros per a regenerar platges.

El mateix director general de Turisme, Herick Campos, ha visitat la platja centre de la Vila Joiosa, on eren evidents els danys, tant en passarel·les com en papereres, llavapeus i elements de zones recreatives infantils.

Campos ha afirmat que "des de Turisme Comunitat Valenciana s'intentarà accelerar els tràmits per a aconseguir que les platges estiguen operatives, tan prompte com siga possible, amb el material que tinguem, i abordar els arranjaments de més envergadura de manera gradual, però amb la voluntat de també es faça ràpidament".

En aquest sentit, ha explicat que l'acord del Consell sobre el temporal, anunciat el dilluns per la consellera de Justícia en la seua visita a Dénia i Xàbia, inclourà instruments perquè es puga actuar de manera immediata.

També et pot interessar

stats